• Service en Montage.
    Één van onze sterke punten!

Service en Montage. Een van onze sterke punten! Of het nu gaat om een raambelettering of het monteren van een spanframe. Het hangen van neon doosletters tegen een gevel of het beletteren van een wagenpark op locatie. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

Omdat wij ook deze disciplines in eigen huis hebben zijn we niet afhankelijk van externe bedrijven. Dit betekent dat wanneer we moeten schakelen qua planning, dit geen enkel probleem is. Schade- en of storingsmeldingen worden hierdoor meteen opgevolgd. Door produktie in eigen huis, samen met de daadwerkelijke montage, kunnen we zeer snel leveren en bieden we onze klanten de juiste service!

Onze montage/service monteurs beschikken over de juiste papieren, de benodigde know-how en jarenlange ervaring in de signbranche. De montagebussen zijn uitgerust met de meest moderne montagemiddelen. Daarnaast hebben onze monteurs alle middelen bij zich om veilig (op hoogte) te werken en de desbetreffende locatie veilig af te zetten.

Best Image Signing. “Naar buiten met bussen en hoogwerkers.”

Door het gevarieerde en moderne machinepark in combinatie met onze gekwalificeerde vakmensen zijn wij in staat alle opdrachten van A tot Z uit te voeren. Van ontwerp en productie tot montage; alles hebben wij in eigen beheer. Hierdoor kunnen we zeer snel leveren en altijd de kwaliteit waarborgen. Tot ons machinepark behoren meerdere groot formaat UV printers, een groot formaat frees en diverse inktjet printers. Wij mogen inmiddels zowel kleine als grote regionale en landelijke bedrijven tot onze vaste klantenkring rekenen vanwege onze kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid. Van bouwborden plaatsen en wagenparken beletteren tot lichtreclames en uitgefreesde letters. Wij maken het graag voor U!